Enheter:
0
Pris NOK:
0.00
Søk
Søk
BYGG DITT EGET:
FÅ NYHETSBREV
E-post:
Her er du:
Kjøp mindre - spar miljø!


Det er så og si ingen fagpersoner i verden i dag som ikke er enig i at vi styrer i feil retning. Problemet er at det er store forskjeller i verden, politikere velges og det er vanskelig å bli valgt ved å ta upolulære avgjøresler. Alle vil spare, men alle synes at det kan gjøres et annet sted. Vi vil ha det som vi har det (og helst litt bedre) samtidig som Kina, India, Afrika, med flere vil ha det slik som vi har det. Det går selvfølgelig ikke, men ingen har en løsning som de største aktørene kan akseptere!
 
 
DU kan imidlertid bidra litt!

Produksjon av blandt annet konfeksjon er veldig resurss krevende og forurenser mye. Mye av det du kaster er nesten like fint funksjonsmessig når du kvitter deg med det som det var da det var nytt.
 
 
Tenk deg om før du handler!
 
Vi oppfordrer deg til å kjøp færre ting, men ordentlige ting som du kan ha i mange år. Tenk hvor mange plagg du har i skapet! De fleste av oss bruker noen få ting hele tiden. Sørg for at du kjøper flere av disse tingene du virkelig vil ha! 
Miljømessig er det bagatellmessige forskjeller ved å produsere for eksempel et billig snowboard du bytter fort, sammenliknet med et kvalitets brett du har i mange år. Det samme gjelder for en jakke. Ikke se på ditt kjøp som en utgift, men se på det som en investering! Kjøper du for eksempel ullundertøy av høy kvalitet kan du ha det i mange år. Total regnskapet (både ditt utlegg og miljøregnskapet) blir mye bedre. I tillegg får du en bonus ved å kunne bruke noe som virkelig fungerer .
 
 
Reparer!
 
Ta med deg varene til oss så skal vi reparere de for deg (til kostpris) dersom det er forsvarlig. Det bidrar til mindre forbruk.
 
 
 
 

Facebook

Facebook Følg oss på Facebook for nyheter, salg, o.s.v.

Prepping

Prepping Brett som sklir er bedre å kjøre på. Vi prepper brettet ditt.
Les Mer

Kjøp mindre

Kjøp mindre Vi ønsker å selge deg færre, men bedre ting som varer. Det er bra for både deg og miljøet!
Les Mer

Send gave

Send gave Er du på reise? Har du glemt gaven? Ikke noe problem.
Les Mer

Kataloger

Kataloger Kataloger, tekniske data, info om eldre produkter? Du finner det kanskje her!
Les Mer