Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Beskyttelsesutstyr

Dette er stedet for deg som vil ha det beste innen beskyttelsesutstyr til skateboard. Her finner du et stort utvalg hjelmer, hansker og beskyttende pads for utsatte ledd til skateren. Vi har skatet i over 30 år, og testet ut alt som finnes av protective gear. Du kan føle deg trygg med skateboard-beskyttelse fra Whitewater.

Ulike typer skateboard-beskyttelsesutstyr

Det er ikke til å komme unna at en skatehjelm er den aller beste investeringen du kan gjøre for din egen eller ditt barns trygghet på rullebrettet. Det finnes også mange parker og haller som ikke lar deg komme inn hvis du skal stå uten hjelm på skateboard. Her finner du selvsagt både hjelmer til voksne og skatehjelm til barn, så du kan sikre hele din skatende familie. Håndleddbeskyttelse er en annen helt essensiell del av utrustningen når du skal skate. Håndleddsskade er en av de vanligste skadene skatere pådrar seg. Ta vare på dine håndledd med beskyttelse fra kvalitetssikrede produsenter, det finner du her på Whitewater.no. Vi har selvsagt også knebeskyttere, albuebeskyttere og hansker, og alt utstyret vårt kommer fra kjente og kvalitetssikrede produsenter som DC, Pro-Tec og 187 Killer Pads.

Veiledning og hjelp

Hvis du trenger veiledning eller hjelp til å finne det riktige skateboard-beskyttelsesutstyret for deg eller barnet ditt, kan du ta turen innom butikklokalene våre ved Stortorget i Oslo. Der kan du få assistanse av vårt kyndige og hyggelige personale, og prøve utstyret på for å sjekke at det passer og er behagelig å bruke. Du kan selvsagt også kontakte oss med spørsmål gjennom nettsiden vår.

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side