Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Beskyttelsesutstyr til Snowboard

Enten du driver med freeride, park eller pipe, må du beskytte deg når du står på snøbrett. Enorme hastigheter, G-krefter og høydemeter er alle farefaktorer som er merkbart til stede fra sekundet du spenner på deg brettet. Det er jo litt av moroa! Men, det er ikke alltid det er like gøy, særlig når poden brekker håndleddet eller du får en kraftig hjernerystelse. Her finner du alt av beskyttelsesutstyr til snowboard, slik at du kan føle deg trygg i bakkene!

Trygg, men stilig

Beskyttelsesutstyr har kanskje rykte på seg for å være litt traust, i mangel av et bedre ord. Men, det er på vei til å forandre seg, mye takket være smarte produsenter som skjønner makten som ligger i god design og sosiale medier. Fargekoordinering, kontraster mellom matte og blanke materialer og enkel, men gjennomtenkt design er den nye normalen innen snowboardhjelmer. Hos Whitewater finner du et stort utvalg hjelmer til snowboard, så du kan velge den som passer best til din personlige brettstil.

Handle på nett eller i butikk

Når det gjelder beskyttelse, kan det være en veldig god idé å prøve utstyret på før du handler. Det er nemlig essensielt at utstyret sitter som det skal. Vi finnes både på nett og i en stor fysisk butikk, slik at du kan handle akkurat slik du selv foretrekker når du skal ha snowboardbeskyttelse fra oss. Butikken vår ligger rett ved Stortorget midt i Oslo, og du er hjertelig velkommen inn for en hyggelig brettprat!

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side