Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Griptape

Her finner du hele vårt utvalg med griptape til skateboard. Den ru og grove overflaten på tapen lar deg få bedre feste på brettet ditt, og de kommer med forskjellig design og logo slik at de også blir et dekorativt element. Griptape er helt essensielt for at du skal kunne lande triks og hopp, og den øker sikkerheten, da den hjelper deg å holde deg på brettet fordi du får mye bedre feste for føttene.

Forskjellige typer tape

Som med alt annet skateutstyr, finnes det ulike typer tape for å dekke alle skatebehov. Det finnes for eksempel egne typer griptape til longboard, som er lengre og bredere enn vanlige tape-ark. Du får griptape på rull, i ark og til og med i sprayform. Du kan også få griptape med forskjellig grovhetsgrad, slik at du kan velge hva slags grep du vil ha.

Montering av griptape

Den vanligste formen for griptape er som hele ark. Denne typen fester du på decket ved å ta av papiret på baksiden og begynne å feste den klebrige siden til toppen av decket i den ene enden av brettet – sørg for at det ikke kommer luftbobler under. Tapen vil nå stikke utover kantene av brettet. Skrap rundt kantene av decket med noe hardt, så tapen kommer nedpå kanten og du ser hvor du skal kutte, skjær til tapen, og lag hull til bolter. Hvis du trenger hjelp med å montere griptape, er du hjertelig velkommen til å stikke innom norges største boardshop ved Stortorget i Oslo!

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side