Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Om Oss

Whitewater er i dag en av Europas største og ledende surf / snow / skate butikker og den absolutt eldste og største action sport butikken i Norge (flere hevder det samme, men da kan du bare sjekke offentlige registere som Brønnøysund!). En stor del av vår omsetning er fortsatt surf, snow og skate produkter, og vi reparerer/vedlikeholder alle produktgrupper. Slik sett er Whitewater en ledende fagbutikk på sitt område.
 
En typisk kunde hos White Water etterspør produkter som gjerne blir mote i andre butikker en til to sesonger senere, og vi reiser regelmessig og besøker produsenter og messer rundt om i verden for å finne de riktige produktene.  
I tillegg til å selge kjente merkevarer har Whitewater alltid en del spesial produkter som du, i Norge, bare får kjøpt hos Whitewater.
 
Etter 30 år har Whitewater sendt flere mennesker ut i bransjen enn kanskje alle andre konkurrenter tilsammen. Flere har i dag toppjobber i ledende nasjonale og internasjonale actionsport firmaer. Dette beviser at personalet på Whitewater er dedikerte og ettertraktet. Noe som igjen sikrer deg som kunde den beste veiledningen. Vi har overlevd brann, store vannlekkasjer, jordskjelv, terror, flere nedgangstider, og vi har drevet i over 30 år. Vi skal nok kunne gi deg som kunde en god og trygg handel også i årene som kommer.
 
Whitewater historic bilde
 
 
I tillegg til denne nettbutikken kan du også besøke vår 800 m2 store butikk i Grensen 3 i Oslo - åpent 10-19 (18). Se på kart! 

Samme pris på nett som i butikk. Alle varene som er på nett er i butikken i Oslo.
 
 
Whitewater Norway historic picture
 

Surfers ble etablert i 1982 av Espen Synnestvedt etter at Espen hadde solgt seilbrett siden 1979 under sin fars firma (som var et av norges eldste plastbåtbyggerier etablert i 1958). Fra 1980 til 1984 drev firmaet også med produksjon av seilbrett. Firmaet ble i 1988 flyttet til Oslo og byttet da navn til Whitewater. I 1991 ble Whitewater registrert som et aksjeselskap. Foretaksnummer er: 960902769