Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Seilbrettpakker

For å gjøre det enklere for deg som kunde, har vi gjennom flere år spesialisert oss på komplette seilbrettpakker med brett, seil og rigger. For nybegynnere er Bic Beach-serien å anbefale. Den kommer i tre utgaver, alt etter vekten på de som skal bruke brettet. De som er blant de mest solgte i verden er likevel Bic Techno-pakkene, og de passer like godt for nybegynnere som for de som vil opp til neste nivå.

Bic Beach vs Bic Techno

Når det kommer til forskjellen mellom våre to komplette windsurfing-pakker med brett og rigg, er det første som utpeker seg det at Bic Techno er stivere og lettere enn Bic Beach. Beach har i tillegg EVA-skum på overflaten for å gjøre det lettere å stå. Dette er det et utmerket brett å kjøpe inn for familien. Techno er lettplanende, men passer best for bruk i ikke-planende forhold. Dette passer for alle, men er også et passende brett å avansere til neste nivå med. Felles for brett fra Bic er at de stort sett er stivere og lettere enn brett fra andre produsenter.

Riggpakker for nybegynnere

Vi har tre seilbrettpakker med rigger som alle passer for nybegynnere. Gaastra kommer med to pakker, mens Vandal har sin Venture. Denne er for deg som ikke vil kaste bort tiden på rigging, men bare kaste deg uti så fort som mulig. Ellers har vi den spesialdesignede pakken for ungdom; Bic One Design. Denne er produsert for å fungere i et så bredt vindspekter som mulig.

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side