Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Seilbrettpakker

For å gjøre det enklere for deg som kunde, har vi gjennom flere år spesialisert oss på komplette seilbrettpakker med brett og rigger. For nybegynnere er Bic Beach-serien å anbefale. Den kommer i tre utgaver, alt etter vekten på de som skal bruke brettet. De som er blant de mest solgte seilbrett i verden er likevel Bic Techno-pakkene. Techno windsurfing pakkene passer godt til nybegynnere, men er laget med tanke for de som vil opp til neste nivå.

Bic Beach vs Bic Techno

Når det kommer til forskjellen mellom våre to komplette windsurfing-pakker med brett og rigg, er det første som utpeker seg det at Bic Techno er stivere og lettere enn Bic Beach. Beach har i tillegg EVA-skum på overflaten for å gjøre det lettere å stå. Dette er det et utmerket brett å kjøpe inn for familien. Seilet (riggen) til Beach brettet er klart lettere å bruke for nybegynnere og bedre å bruke i lite vind. Det vi regner som lite vind er mindre enn frisk bris.Techno pakkene er lettplanende og er beregnet for de som legger vekt på å seile i mer vind for å være i plan. Dette passer for alle, men er også et passende brett å avansere til neste nivå med. Felles for brett fra Bic er at de stort sett er stivere og lettere enn brett fra andre produsenter.

Riggpakker for nybegynnere

Vi har to ferdige seilbrettpakker med rigger som alle passer for nybegynnere. Disse kommer fra Gaastra også forkortet GA sails. Start riggen er for deg som ikke vil kaste bort tiden på rigging, men bare komme deg ut på vannet så fort som mulig. GA Hybrid riggen er en mer avansert rigg som er lett å bruke, men først kommer til sin rett når det blåser så mye at du planer som er 7-8 meter per sekund.

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side