Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Longboards / Cruisers

Det er få ting som kan sammenliknes med følelsen av å cruise nedover en bred vei på et longboard. Skatevarianten som sies å være det nærmeste du kommer surfing på asfalt, har blitt helt vanlig også i Norge. Det særegne brettet er perfekt å carve nedover bygatene med, og det er både mer stabilt og raskere enn tradisjonelle skateboard. Dette er brettet for deg som liker å cruise og bruke skateboardet som transportmidde.

Whitewater har solgt longboards siden 1998 og ingen har solgt flere longboard i Norge. Hos oss får du komplette longboard for alle typer longboarding, longboard hjul, longboard trucker og longboard kulelager. Hansker, hjelmer og annet beskyttelses utsyr for longboard skating er en selvfølge hos en skate shop i Oslo med det beste utvalget av longboards og cruisere. Billig longboard? Sjekk med butikken! Det er ofte vi har longboard tilbud som ikke er på nett.

Longboard vs. Cruiser – hva er forskjellen?

Her på Whitewater finner du to varianter under kategorien longboards og cruisers. Førstnevnte er betydelig lengre enn vanlige rullebrett, det gir deg en unik følelse som kan minne om surfing eller snowboardkjøring, og det takler svinger i høye hastigheter svært godt. På et longboard cruiser du effektivt og i stor fart om du ønsker det . Et cruiserboard er derimot en mindre og smalere utgave av det vanlige longboardet. Mer som et litt bredt skateboard med brede myke longboard hjul slik at du ruller fort med mye mer stabilitet og komfort enn et vanlig skateboard. Dette gjør cruiserne lettere å manøvrere og ha med seg, og de egner seg godt for transportetapper. Men, i likhet med longboardene, er de ikke laget for innviklede triks og hopp.

Reparasjoner og vedlikehold hos Whitewater

Når du handler rullebrett hos Whitewater, får du også den fordelen at vi kan utføre vedlikehold og reparasjoner på utstyret ditt i verkstedet vårt. Dermed får du alt på ett sted – sammen med forsikringen om at brettet ditt er i de beste hender. Handle online her, eller vær ekstra lur og stikk innom butikken vår i Grensen 3 ved Stortorget i Oslo for en hyggelig prat og longboard-tilbud du ikke finner på nett!

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side