Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

NP Mission HC Round EZ 7 mm surfsko

SKU: 12791
Produsent: NP
kr 850,00

Fri frakt ved kjøp over kr. 1000

En ny sko fra NP med alle de kjente kvalitetene, men enda varmere. Skoen er i 7 mm og den er laget for å passe fotstropper både på seilbrett og kitebrett.

En ny sko fra NP med alle de kjente kvalitetene, men enda varmere. Skoen er i 7 mm og den er laget for å passe fotstropper både på seilbrett og kitebrett.

Du kan benytte den samme guiden for Prolimit sko. Prolimit har imidlertid en annen størrelses inndeling (for eksempel ikke 42/43, men 43/44). En Prolimit sko er også litt bredere enn en tilsvarende NP sko.

 

NP - Neilpryde Men / Dame Våtdraktsko

 

UK EU US Inner Length
4 35 / 36 5 21cm
5 37 6 22cm
6 38 / 39 7 23cm
7 40 8 24cm
8 41 9 25cm
9 42 / 43 10 26cm
10 44 11 27cm
11 45 / 46 12 28cm
12 47 13 29cm
  • Heng opp våtdrakten til tørk, men ikke over en snor slik at det ikke kommer luft til på midten. Fuktighet og svette fører til bakterie vekst som gir en veldig stram lukt i kombinasjon med nylon og neopren (gummistoffet som drakten er laget av).
       
  • Skyll den gjerne i ferskvann. Det hjelper på å holde lukten borte og du har i tillegg en ren og fresh drakt.    
  • Ikke heng den i solen til tørk. Sollyset (UV stråler) bryter ned neoprenen (og all annen plast). Drakten blir da stiv og neoprenen sprekker. En drakt som henger mye i solen kan være ferdig etter et år. Skyller du den og henger den mørkt kan den være fin i 10 år. Er du ute på for eksempel en båt så lønner det seg å vrenge drakten slik at ikke neoprenen blir direkte eksponert mot UV bestrålingen.
  • Våtdraker kan vaskes på 30 grader eller du kan håndvaske de.
  • Liker du god hygiene, og ønsker å forhindre soppvekst anbefaler vi at du benytter en underbukse. Det er kanskje ikke så sexy, men en Speedo type badebukse er kanskje det beste du kan ha på deg under en våtdrakt. Den tåler vann, er lett å vaske, lager ingen brett/krøller under drakten og tørker lett.  
  • Pass på at du ikke bruker negler når du skal dra drakten av eller på. Har du fått rifter i drakten kan dette enkelt limes med neoprenlim. Du kan også benytte annet lim, men det må være beregnet for gummi og være elastisk etter at det har tørket. Er det større gjennomgående rifter må man kanskje i tillegg lime på et stykke neoprene over skjøten. Opptager du sømmer som begynner å gå opp så ta frem nål og tråd og fest denne slik at den ikke fortsetter å løsne. Alle slike småskader kan man enkelt ordne selv.
  • Vi omtaler her drakter, men dette gjelder ALLE neoprene produkter som for eksempel hetter, hansker og sko.