Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Seilbrett

For å starte med windsurfing trenger du ikke å betale så alt for mye. Bic Beach- og Bic Techno-brettene er alle godt egnet for nybegynnere og de som vil få god kvalitet igjen for pengene. Windsurf boards fra Bic Beach er billigere og tyngre, mens Techno-brettene er stivere og blant bestselgerne i verden. Vi har ellers hydrofoil-brett for foil boarding, noe som virkelig har tatt av i det siste! Racingbrett for verstingene har vi også.

Finn ditt vindsurfebrett hos oss

Våre vindsurfebrett med hydrofoil har en vinge under som gjør at du flyr over vannet når du kommer opp i fart. Dette er en herlig følelse og virkelig noe som bør oppleves! Denne følelsen kan du få ved å kjøpe JP Hydro Foil til så vidt over 10 000 kr. Og dette er faktisk et seilbrett som både hvermannsen og proffene kan bruke, på grunn av den unike formen. 155-utgaven er større og dyrere, flyr høyere og gir bedre kontroll ved svakere vind. 135-utgaven holder nesen litt lavere når du flyr og er lettere å kontrollere under sterk vind.

Raske racing brett

Når det kommer til racing-brett og freestyle, er JP Freestyle Pro et brett verdt å nevne. Flere har gått seirende ut av freestyle-konkurranser ved å bruke brett fra JP de siste årene. For de viderekomne er også JP Supersport Pro noe å trekke fram. Dette er veldig raske seilbrett som når hastigheter som i verdenscupen, men er lettere og mer komfortable å stå på. Et annet windsurfebrett som raskt øker farten er JP Super Lightwind Pro.

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side