Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Seilbrett

For å starte med windsurfing trenger du ikke å betale så alt for mye. Bic Beach- og Bic Techno-brettene er alle godt egnet for nybegynnere og de som vil ha god kvalitet igjen for pengene. Windsurf boards fra Bic Beach er billigere og tyngre, mens Techno-brettene er stivere og blant bestselgerne i verden. Vi har ellers hydrofoil-brett for foil boarding, noe som virkelig har tatt av i det siste! Noen av verdens mest vinnende racingbrett har vi også.

Finn ditt vindsurfebrett hos oss

Whitewater fører et stort antall forskjellige seilbrett modeller. Om du er nybegynner eller en World Cup seiler har vi seilbrett som er egnet. Du kan få windsurfing brett til bølgeseiling, spesial modeller til freestyle og tricks, de raskeste slaom og race brettene. De fleste trenger imidlertid et allround seilbrett eller et freeride brett for planing i moderat vind. Her har vi flere testvinnere og noen av markedets mest solgte seilbrett modeller.

Windsuring hydrofoil seilbrett

Våre vindsurfebrett beregnet for foil har en vinge under som gjør at du flyr over vannet når du kommer opp i fart. Dette er en fantastisk følelse og virkelig noe som bør oppleves! Denne følelsen kan du få ved å kjøpe JP Hydro Foil eller Bic Foil 130. Og dette er faktisk et seilbrett som både hvermannsen og proffene kan bruke, på grunn av den unike formen.

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side