Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Skateboard Decks

Whitewater er startet og drevet av brettfolk. De som velger ut skateboards er selv aktive skatere og vet hva som er viktig for en skateboarder. Whitewater fører en rekke kjente skateboardmerker og utvalget av skateboard decks skifter nesten hver uke i sesong. Du skal derfor kunne få en skateboard plate som er helt tilpasset dine behov. Når du setter i sammen et brett hos oss gir vi deg en pakkepris og monterer skateboardet for deg.

Velg rett skateboardplate

Når du skal kjøpe skateboard decks, enten du skal bygge et helt nytt brett eller bare oppgradere det gamle, er det en del ting du bør ta med i betraktning. For det første, bør det være lagd av et veldig kraftig materiale. For tredecks anbefaler vi lønnetre, og aller hest av den canadiske sorten. Du bør også passe på at bredden på skateboardplaten er riktig i forhold til lengden på føttene dine. Er brettet for smalt, vil det bli vanskelig å lande triks, men blir det for bredt kan det bli vanskelig å styre. Stikk innom Norges største brettbutikk i Grensen 3 ved Stortorget i Oslo hvis du er usikker på hva som passer best for deg!

Et variert og oppdatert utvalg

På Whitewater vet vi godt hva som er essensielt for skatere, siden mange av oss er skatere selv. Derfor sørger vi for at decks-utvalget vårt oppdateres nesten ukentlig i sesongen. Med skateboardplate fra kvalitetsmerker som Santa Cruz, Creature, Skate Mental, Toy Machine, Polar og Krooked er du sikret et godt underlag. Vi kan også tilby vedlikeholds- og reparasjonstjenester, og vi monterer skateboardet for deg og gir deg en god pakkepris når du setter sammen et rullebrett hos oss. Husk at vi finnes både på nett og i butikk!

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side