Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Skateboard Hjul

Det sies at hjulet er en av menneskehetens første og største oppfinnelser, og vi på Whitewater kan ikke si oss uenige i det. For hva hadde vel skating vært uten hjul? Innmari kjedelig, for å si det mildt. Men, fra spøk til alvor, skateboardhjul er noe vi kan her på Whitewater. Vi har hjul i forskjellige størrelser og hardhetsgrader fra de største og beste produsentene. Og, hvis du trenger litt ekstra hjelp med å finne de perfekte hjulene for deg, er det bare å stikke innom butikklokalene våre i Grensen 3 ved Stortorget i Oslo.

Hjul til alle skategrener

Her finner du hjul til alle typer skating. Vi har store hjul for deg som vil oppnå høye hastigheter og for eksempel driver med downhill-skating og transport, og mindre til street- og parkskateren. Hjul med forskjellig hardhetsgrad er selvsagt også noe vi har et stort utvalg av. Vi anbefaler at du som liker å rulle komfortabelt og bruker brettet ditt til transport går for et mykere hjul, mens streetskateren som trenger maksimal triksekontroll bør gå for høyere hardhet. Vi har hjul fra kjente produsenter som Spitfire, Hubba Wheels og Bones.

Vi kan skate

Det er store forskjeller på skateboardhjul fra forskjellige produsenter, både når det kommer til ytelse, slitestyrke og materialkvalitet. Du kan være trygg på at du kjøper rullebretthjul av toppkvalitet når du handler hos Whitewater, for vi kan skate. Hos oss får du også utført reparasjoner og vedlikehold, hvis du skulle trenge det. Vi hjelper deg så klart også med montering når du handler skateutstyr i den fysiske butikken vår i Oslo.

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side