Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Skateboard Trucks

Ingen røyk uten ild, sies det. Vel, ingen skating uten trucks, sier vi! Her finner du hele utvalget vårt av disse essensielle skateboarddelene. Truckene er de T-formede metallbrakettene som forbinder hjulene og kulelagrene med decket. Trucksene innehar den ekstremt viktige funksjonen at de overfører bevegelsene fra kroppen din til hjulene, slik at brettet går dit du vil.

Forskjellige trucks har forskjellige egenskaper

Du må velge trucks ut fra hva slags skating du har tenkt til eller liker å drive med samt en størrelse som passer brettet. Det er veldig viktig at truckene du velger har riktig bredde i forhold til størrelsen på decket ditt. Hvis du er usikker på hva som er rett bredde og profil for ditt brett og din skatestil, er du hjertelig velkommen til å stikke innom butikken vår i Grensen 3 ved Stortorget i Oslo for eksperthjelp og veiledning.

Reparasjon og vedlikehold hos Whitewater

Når du kjøper skateboard trucker hos Whitewater, får du en ekstra fordel på kjøpet. Vi utfører nemlig gladelig reparasjoner og vedlikeholdstjenester ved verkstedet vårt! Slik kan du være sikker på at skateboard truckene dine forblir i de beste hender, fra sekundet du kjøper dem og helt til de er klare for gamlehjemmet. Uansett hvilken skatestil du foretrekker – Whitewater dekker alle dine skatebehov!

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side