Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Skateboards

Skate er viktig for en ordentlig boardshop i Oslo. Whitewater er den skateboard shop i Oslo som sammenlagt har solgt flest skateboard i Oslo. Skateboarding har vært en viktig del av vår virksomhet siden 1997 og gjennom 20 år har det blitt mange tusen solgte kvalitets skateboards. Hos Whitewater finner du kanskje den største skateboard avdelingen i Norge med utvalg i komplette skateboards, skateboard plater/decks, skateboard hjul, skateboard trucks, skate kulelager, skate griptape og alt annet som en aktiv skateboarder måtte trenge og som du skal forvente å finne i en skate proshop. 

Skate med stil på utstyr fra Whitewater

Skating er en fantastisk sport som kan utøves nesten hvor som helst. Enten du liker å carve deg bortover gatene på et komfortabelt longboard, eller om kickflips i parken er mer din greie, har vi et skateboard som fyller dine behov her. I vår skateboardbutikk finner du de mest etterspurte skatemerker som Girl, Palace, Polar, Santa Cruz og Creature. Her finner du altså brett både til den som liker old school-looken og til dagens kids som vil ha nyere designprofiler.

Stort skate utvalg

Du finner ikke bare skateboards her – vi selger så klart også beskyttelsesutstyr og diverse tilbehør til skate i nettbutikken vår. Her finner du selvsagt trucks, hjul og kulelager, men også ferdigbygde brett og utstyr til montering. Vi har delt skateproduktene våre inn i kategorier for å gjøre det enklere for deg å finne frem til akkurat det du trenger. Vi har som regel mye større utvalg av skateboard utstyr i butikken enn i nettbutikken.

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side