Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Skatesko

Selvfølgelig bør en butikk som Whitewater ha skatesko lett tilgjengelige. Hvordan kan vi ellers trikse på skateboardet i pausene? Akkurat som med alt det andre vi selger, har vi kun kvalitetsmerker å velge fra når det gjelder skatesko. Vi fører merker som Nike, Vans og Carhartt. Vi har høye og lave sko, sko både med og uten snøring og sko med ekstra demping. Kanskje du for eksempel vil prøve ut sko designet av legenden Andrew Reynolds?

Skatesko for dame

Vi har flere forskjellige skatesko til dame, for eksempel slip ons fra Carhartt som vi dessverre ikke har i herrestørrelser. Emerica-skoene har alle størrelser over 40, unntatt Indicator Low. Fra Nike har vi de rålekre Zoom Stefan Janoski i Elemental Pink og Black/White. Fra Vans har vi to skomodeller i damestørrelser, nemlig Old Skool Pro Black/White og SK8-HI Pro. De mest populære for dame er nok de nevnte Nike- og Vans-skoene. Har du skostørrelse over 40, kan du jo ellers lese mer under.

Stort utvalg i vår fysiske butikk i Oslo sentrum

Til herrer er det et større utvalg med passende størrelser, selv om alle skoene i utgangspunktet er unisex. Her vil vi spesielt trekke fram Nike SB Bruin Max Vapor, som tilbyr fantastisk demping mens du løper etter brettet nedover gata. De andre Nike-modellene har forøvrig også Zoom-demping. Om du skulle være så heldig å stå på brettet, kan det være tilstrekkelig med noen av de andre skatesko til herre vi har. Vans Old Skool i svart/hvit eller blå/hvit er et velkjent alternativ. Hvis du ser etter skatesko i Oslo, må du komme innom butikken vår ved Stortorget og se utvalget. Da får du også fort en hyggelig prat på kjøpet!

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side