Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Snowboardklær

Alle som driver med snowboard vet hvor mye klærne har å si. De må blant annet ha knallgode tekniske egenskaper og være ekstremt slitesterke, noe som stiller tøffe krav til produsentene. Men, de må selvsagt også ha riktig design og passe perfekt til din kjørestil og hvor du bruker klærne. Behovet er forskjellig fra en snowboarder i den lokale bakken i Oslo enn hos en freekjører i Hemsedal. Hos Whitewater finner du snowboardklær som oppfyller alle disse kravene, og mere til!

Stort utvalg

Her på whitewater.no finner du mye kult snøbrett-tøy av høy kvalitet. Vi har delt klærne inn i kategoriene snowboardjakker, snowboardbukser, snowboardhansker/-votter og halser/facemasks, for å gjøre det enklere for deg å finne akkurat det du trenger. Vi fører både store og populære merker som Burton, og mindre «underdog»-merker som vi mener fortjener en plass i vår butikk. Hos oss finner du selvsagt snowboardklær til herre, unisex-tøy og snowboardklær til dame, og vi har også snowboardklær av høy kvalitet for litt større barn.

Få veiledning og monteringshjelp på kjøpet

Klær som skal brukes til vinteraktiviteter bør man helst prøve på før man kjøper dem. Det er nemlig veldig viktig at klærne sitter som de skal når du står på brett, både for å forhindre distraksjoner som kan føre til skader og for å holde deg varm og tørr. Whitewater har et bredt utvalg snowboardklær i nettbutikk og i Norges størse fysisk brett butikk, slik at du kan handle akkurat slik du selv foretrekker. Hvis du er ute etter snowboardklær i Oslo, ligger butikken vår rett ved Stortorget. Du er hjertelig velkommen inn for en hyggelig brettprat! Her kan vi også hjelpe deg med montering av brett og utstyr når du handler snowboardutstyret ditt hos oss.

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side