Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Snowboardbukser

Det å stå på snowboard er kanskje den beste måten å takle den norske vinteren på. Å bytte ut kulde, mørke og slaps med snø, fart og frihetsfølelse er den beste medisinen mot vinterdepresjon, i hvert fall i følge oss! Men, det er ikke nødvendigvis like kult hvis ikke utstyret og bekledningen er i orden. Her finner du alt av snowboardbukser til dame og herre, slik at du kan kose deg i bakkene og pipen hele vinteren.

Stort og oppdatert utvalg

Når du skal ut og stå på snowboard, er en bukse som holder tritt med deg i bakken helt nødvendig. Slitestyrke, varme og passform er ting du bør ta med i betraktning før du handler. Skal buksa ha seler, for eksempel? Hos Whitewater får du et stort og oppdatert utvalg bukser til snowboard, med forskjellig design, farger, varmegrad og stoffkvalitet.

Du kan velge mellom nett eller butikk

Akkurat som med vanlige plagg, lønner det seg å prøve snowboardbukse før du handler. Det er nemlig essensielt at buksa sitter riktig når du er i bakken, både for å holde deg varm og tørr og for å forhindre distraksjoner som kan føre til fall. Whitewater finnes både som nettbutikk og som Norges største brettbutikk, slik at du kan handle akkurat slik du selv foretrekker. Hvis du for eksempel er ute etter snowboardbukser til herre i Oslo, ligger butikken vår rett ved Stortorget. Du er hjertelig velkommen inn for en hyggelig brettprat! Her kan vi også hjelpe deg med montering av brett og utstyr når du handler snowboardutstyret ditt hos oss.

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side