Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Hansker og votter til Snowboard

Vi vet alle hvordan det kjennes å fryse på hender og føtter om vinteren, og det er ikke særlig gøy. Når du står på snøbrett, kan det ødelegge en hel dag i bakken hvis du ikke er godt nok beskyttet på hendene. Med snowboardhansker fra Whitewater kan du være trygg på at hendene dine fungerer gjennom hele dagen når du skal stå på snowboard. Varme hender og føtter er selve forutsetningen for en god dag i bakken!

Nøye utvalgte produkter

Her hos Whitewater oppdaterer vi produktsortimentet vårt jevnlig når det er sesong. Det lønner seg dermed å følge med på nettsiden for nyheter. Vi har blant annet hansker og snowboardvotter fra anerkjente produsenter som Burton, Grab Grab og Howl. Vi fører også snowboardklær og -utstyr i størrelser som kan passe til større barn. Hos oss finner du kun produkter av god kvalitet, for vi som jobber her kjører snowboard selv, og vet hva som fungerer.

Besøk oss på nett eller i butikk

Det lønner seg å prøve votter og hansker til snøbrettkjøring på før du handler. Det er nemlig essensielt at hanskene sitter godt og fungerer optimalt når du er i bakken, for å holde deg tørr og varm og forhindre distraksjoner som kan føre til ulykker. Whitewater finnes både somnettbutikk og i en stor fysisk butikk, slik at du kan handle akkurat slik du selv liker best. Hvis du for eksempel er ute etter vinterhansker i Oslo, ligger butikken vår rett ved Stortorget. Du er hjertelig velkommen inn for en hyggelig brettprat!

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side