Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Snowboardjakker

Det er lite som slår følelsen av å carve seg nedover en storbakke eller å lande en perfekt ollie. Men, det skader ikke å gjøre det med litt ekstra stil. Med en perfekt snowboardjakke får du selvsagt varmen og slitestyrken du trenger for å kunne holde på dag etter dag til du blir skikkelig god. Det er heller ikke noe i veien for å ta brettstilen til nye høyder. Tenk fargekoordinasjon, kontrasterende materialer og rene linjer. Hos Whitewater kan du finne den perfekte jakken til sesongstart!

Jakker for enhver smak

Her finner du snowboardjakke til dame og herre i mange forskjellige utførelser. Når det gjelder snowboard og jakke, er det mange ting å ta hensyn til. Passform, lengde, tykkelse og design er alle ting man bør tenke over før man går til innkjøp av den perfekte jakken. Hos Whitewater finner du et stort utvalg jakker i forskjellige utførelser, så du kan raskt finne en jakke som dekker alle dine behov.

Vi hjelper deg med å finne riktig jakke

Klær som skal brukes til vinteraktiviteter bør man helst prøve på. Det er nemlig veldig viktig at klærne sitter som det skal når du står på brett, både for å forhindre distraksjoner som kan føre til skader og for å holde deg varm og tørr. Whitewater finnes både som nettbutikk og i en stor fysisk butikk, slik at du kan handle akkurat slik du selv foretrekker. Hvis du er ute etter en snowboardjakke til herre i Oslo, ligger butikken vår rett ved Stortorget. Du er hjertelig velkommen inn for en hyggelig brettprat!

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side