Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

SUP - Stand Up Paddling

SUP brett, Stand Up Paddling, Paddleboarding, Paddlesurfing, SUP padlebrett – Du kan kalle det hva du vil, men det er noe magisk ved “å gå på vannet” Og i motsetning til andre typer brettsport som krever timer, dager og måneder med øvelse, er SUP padling enkelt å lære. Unge, gamle, menn, kvinner, barn, familier, trenings narkomane – ja, alle som ønsker å komme seg ut på vannet kan ha det gøy med et SUP padlebrett. 

Kvalitetsprodukter som vil vare

Whitewater har solgt SUP brett siden 2007 og fører et stort utvalg av gode SUP brett, SUP årer og SUP tilbehør til meget lave priser. Du finner en rekke oppblåsbare SUP padlebrett til salgs fra kr. 3000 til 5000, men disse er fine badebrett. Du kan tro du gjør et kupp, og du kan tro at du får 60% rabatt på nettet, men det gjør du ikke! Ingen kan selge ordentlige brett med åre til 3-4000 kroner inklusive merverdiavgift. Whitewater selger ordentlig SUP utstyr.

Vil du se de forskjellige brett typene? 

Whitewater finnes både som nettbutikk og i en stor fysisk butikk, slik at har muligheten til å se hva som skiller brettene fra hverandre. Butikken ligger i Grensen 3 ved Stortorget i Oslo og du er hjertelig velkommen inn for en hyggelig brettprat! 

 

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side