Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

SUP brett

SUP er en relativt ny aktivitet her til lands. De store brettene er skapt for å ligge stabilt på vannet, slik at du kan kose deg med padlingen. Det finnes nå også gode oppblåsbare Stand up paddling-brett. Man må da være obs på at de er over en viss tykkelse og har mange kamre for å gjøre dem stive nok. Disse kan fort komme opp på samme prisnivå som harde brett. Selv om det finnes mange billige padlebrett, er størsteparten av disse noe man kan kalle for leketøy.

Brettet du bør velge

Våre stand up paddling board, som det så fint heter, har en startpris på under ti tusen kroner. den billigste modellen, Bic SUP Performer Tought Allround Surf, er godt egnet for nybegynnere, hobbypadlere og familier. Bic Ace-Tec SUP er med sin lave vekt og stivhet det beste kjøpet etter vår mening. Dette er også mer robust enn dyrere brett, og passer godt for gruppene nevnt over. Bic Ace-Tech SUP Wing er valget for best padling.

Er SUP brett noe for deg?

Et oppblåsbart SUP-brett er altså ikke noe must om du har plass og mulighet til å ha et mer solid brett. Om du skal ha ditt SUP-padlebrett i en mindre båt eller en leilighet, kan oppblåsbare padlebrett være løsningen. Husk at brettet må tåle brukerens vekt og at man må bruke ei skikkelig åre som tåler en støyt. Hvis du er nysgjerrig på stand up paddling i Oslo, kan du ta turen innom butikken vår ved Stortorget. Kjøp padlebrett til den beste prisen i dag!

 

Se som
Sorter etter
Vis per side

Bic Ace-Tec SUP Wind

Fra kr 12 850,00

Bic Ace-Tech SUP Wing - BEST FOR PADLING

Fra kr 11 250,00 12250,0000

Bic Oppblåsbart SUP brett

Fra kr 6 990,00 10950,0000

Oxbow Peak Surf SUP

Fra kr 12 480,00
Se som
Sorter etter
Vis per side