Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

SUP brett

SUP padling er en relativt ny aktivitet her til lands, men vi har solgt S.U.P boards siden 2008. De store sup brettene er skapt for å ligge stabilt på vannet, slik at du kan kose deg med padlingen. Det finnes nå også gode oppblåsbare Stand up paddling-brett. Man må da være obs på at de har en viss tykkelse og har mange kamre for å gjøre dem stive nok. Disse kan fort komme opp på samme prisnivå som harde brett. Selv om det finnes mange billige padlebrett, er størsteparten av disse noe man kan kalle for leketøy.

SUP brettet du bør velge!

Våre stand up paddling board, som det så fint heter, har en startpris på under 6000 kroner. Den billigste harde modellen, Bic SUP Performer Tought Allround Surf, er godt egnet for nybegynnere, hobbypadlere og familier. Bic Ace-Tec SUP er med sin lave vekt og stivhet det beste kjøpet etter vår mening. Dette er også mer robust enn dyrere epoxy brett, og passer godt for gruppene nevnt over. Bic Ace-Tech SUP Wing er valget for best padling.

Er SUP brett noe for deg?

Et oppblåsbart SUP-brett er altså ikke noe must om du har plass og mulighet til å ha et stivere og mer solid brett. Om du skal ha ditt SUP-padlebrett i en mindre båt eller en leilighet er oppblåsbare padlebrett løsningen. Husk at brettet må tåle brukerens vekt og at man må bruke ei skikkelig åre. Hvis du er nysgjerrig på stand up paddling i Oslo, kan du ta turen innom butikken vår ved Stortorget. Kjøp padlebrett med ordentlig kvalitet til den beste prisen i dag!

Se som
Sorter etter
Vis per side

Bic Ace-Tec SUP Wind

Fra kr 12 850,00

Bic Ace-Tech SUP Wing - BEST FOR PADLING

Fra kr 11 250,00 12250,0000

Bic Oppblåsbart SUP brett

Fra kr 5 000,00 10950,0000

Oxbow Peak Surf SUP

Fra kr 12 480,00
Se som
Sorter etter
Vis per side