Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Surf

Surfing er en helt fantastisk vannsport som stadig fler får øynene opp for, også her til lands. Vår langstrakte kystlinje med nærmest uendelig med potensielle surfespots, har til og med gjort surfing i Norge populært internasjonalt! Vi hos Whitewater begynt å selge surfebrett i 2003. Surfebasillen har siden bitt nordmenn, og mange har tatt kurs både i inn- og utland. Spots som Jæren er veldig populære, og for den som vil prøve seg på surfing i Oslo finner flere spots ytterst i Oslofjorden, f. Eks. ved Hvaler. En ting er sikkert – vi slutter ikke å selge surfebrett!

Surfebrett og pakker

Vårt billigste brett er Bic 5’10” Dura Tec Fish, et retro fish-brett som lett fanger bølger. Om du er nybegynner og ikke helt vet hvilket brett du skal velge, anbefaler vi likevel et funboard eller eggbrett som gir glede som et longboard, men manøvreringsegenskaper som et shortboard. Du kan kjøpe en surf-pakke med eggbrett, tailpad, FCS glassfiberfinner, leash og voks til en rimelig pris. Til dame og barn har vi egne pakker – til dame er det inkludert en egen surfedrakt.

Tilbehør til surfebrett

Når vi er inne på tilbehør til surfing, må vi først nevne det som gir deg vinger. Nemlig surfefoil som lar deg fly over bølgene, også kalt foilsurfing. Vi har ellers det du trenger for oppbevaring når brettet tas opp fra sjøen. Finner, voks, bagger, leash og traction pads har alle egne kategorier. Vi har også mindre deler og tilbehør. Finner du ikke det du trenger, ikke nøl med å ta kontakt! Og, hvis du leter etter en surfebutikk i Oslo, har du kommet rett! Vår fysiske butikk holder nemlig til rett ved Stortorget.

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side