Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Surf

Surfing, også kalt alle brettsporters mor, er en helt fantastisk vannsport som stadig fler får øynene opp for, også her til lands. Vår langstrakte kystlinje med nærmest uendelig med potensielle surfespots, har til og med gjort surfing i Norge populært internasjonalt! Vi hos Whitewater begynt å selge surfboards i 2003. Surfebasillen har siden bitt nordmenn, og mange har tatt kurs både i inn- og utland. Surfspots ved Jæren, Stadt og Lofoten er veldig populære, og for den som vil prøve seg på surfing i Oslo finnes det flere spots ytterst i Oslofjorden, f. Eks. ved Hvaler og Saltstein. En ting er sikkert – vi slutter ikke å selge surfebrett!

Surfebrett og pakker

Vi har for eksempel Bic 7,3 Mini Malibu som er verdens mest solgte surfbrett. Dette er et allround brett som lett fanger bølger for en som ikke er for tung. Om du er nybegynner og ikke helt vet hvilket brett du skal velge, anbefaler vi å ikke kjøpe for lite brett. Ikke kjøp surfebrett du skal vokse med. Du må øve mye for å bli en god surfer, og de fleste vil ha glede av et stort surfbrett ganske lenge. Du kan kjøpe en surf-pakke med FCS glassfiberfinner, surf leash og surfvoks til en rimelig pris.

Tilbehør til surfebrett

Whitewater har ellers det du trenger for oppbevaring og transport av surfbrett. Finnervoksbaggerleash og traction pads har alle egne kategorier. Finner du ikke det du trenger, ikke nøl med å ta kontakt! Og, hvis du leter etter en surfebutikk i Oslo, har du kommet rett! Vår fysiske surfshop holder nemlig til i Grensen 3 rett ved Stortorget.