Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Surfebrett

Å surfe er å komme tettere på himmelen. Om du enda ikke har opplevd den, vil vi selvfølgelig at du også skal kjenne på denne fantastiske følelsen! Vi har surfebrett til store og små, ferske og proffe. For deg som vil ha størst mulig glede av surfing fortest mulig, er longboard løsningen. Dette brettet lar deg surfe helt inn til stranda. Mini Malibu er et brett med mange av de samme egenskapene for barn. Ellers har vi både egg og fisk, for å si det på den måten.

Longboards og shortboards

Om du er ute etter maksimal ytelse er shortboards det du bør velge. Smale og tynne som de er, muliggjør det krappe svinger. Her har vi for eksempel Bic 6’7” Dura Tec Shortboard, som også funker som Mini Malibu for personer under 40 kg. Dette er likevel ikke for deg som er nybegynner og veier over 70 kg. Da er heller et surfboard av typen longboard veien å gå, selv om du mister litt av styreegenskapene til shortboards. Bic Dura Tec Natural Surf kan da være et godt tips.

Fisken eller egget?

Ja, hvem kom egentlig først? Fishboards kom i hvert fall på 70-tallet, er litt kortere og tykkere enn shortboard og kommer med halefinner som gjør brettet raskere. Passer for deg med erfaring som vil over på ordinært shortboard. Om du vil ha det beste fra begge verdener – shortboard- og longboard-verdenen – er egg tingen. For deg som har litt erfaring og vil ha et anvendelig brett. Kjøp surfebrett på nett eller i vår fysiske butikk for den beste ekspertisen!

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side