Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Våtdrakter

Vi i Whitewater har solgt våtdrakter siden 1979. Vi kjenner til de aller fleste våtdraktsmerkene i verden, og fører kun drakter fra anerkjente merker kjent for sin kvalitet. Her finner du våtdrakt til både barn, junior, dame og herre. Er du ute etter noe som holder deg innenfor budsjettet, kan du gjerne ta en titt i tilbudskroken. Ellers kan du lete fram et større utvalg med neoprenhetter, våtdrakthansker, neoprensokker og våtdraktsko. Vi har flytevester for vannsport og andre aktiviteter i vann. En vanlig billig flytevest er ment for din sikkerhet om du skulle falle i vannet, og er ikke egnet til å svømme med.

I vår våtdrakt avdeling finner du også et stort utvalg av av neoprene hetter, våtdrakt hansker, neoprensokker og våtdrakt sko. Flytevestene vi fører er beregnet for vannsport og for aktivitet i vann. En vanlig billig flytevest er et sikkerhetsplag i tilfelle du skulle falle i vannet og er vanskelig å svømme med. Har du spørsmål omn våtdrakter er det bare å kontakte oss. Vi har solgt våtdrakter siden 1979 og er spesialister på våtdrakter.

Våtdrakter til svømming

Våtdrakter kommer i forskjellige utførelser basert på formålet til drakten. Det finnes mer robuste drakter for vannsporter som surfing og vannski. Det er generelt viktig med en smidig våtdrakt til svømming som samtidig gir oppdrift. Til vanlig bading, svømming og scuba diving (snorkel og dykkermaske) er en våtdrakt for surfing et godt valg. Den er fleksibel og slitesterk. 

 

 

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side