Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Våtdrakter

Vi i Whitewater har solgt våtdrakter siden 1979. Vi kjenner til de aller fleste våtdraktsmerkene i verden, og fører kun drakter fra anerkjente merker kjent for sin kvalitet. Her finner du våtdrakt til både barn, junior, dame og herre. Er du ute etter noe som holder deg innenfor budsjettet, kan du gjerne ta en titt i tilbudskroken. Ellers kan du lete fram et større utvalg med neoprenhetter, våtdrakthansker, neoprensokker og våtdraktsko. Vi har flytevester for vannsport og andre aktiviteter i vann. En vanlig billig flytevest er ment for din sikkerhet om du skulle falle i vannet, og er ikke egnet til å svømme med. 

I vår våtdrakt avdeling finner du også et stort utvalg av neoprene hetter, våtdrakt hansker, neoprensokker og våtdrakt sko. Flytevestene vi fører er beregnet for vannsport og for aktivitet i vann. En vanlig billig flytevest er et sikkerhetsplag i tilfelle du skulle falle i vannet og er vanskelig å svømme med.

Våtdrakter til svømming og triathlon

Våtdrakter kommer i forskjellige utførelser basert på formålet til drakten. Det finnes mer robuste drakter for vannsporter som surfing og vannski. Det er generelt viktig med en smidig våtdrakt til svømming som gir samtidig gir oppdrift. Dette gjelder spesielt våtdrakter til triathlon. Her må du velge drakt ut fra ditt ferdighetsnivå. De dyreste draktene gir mindre oppdrift og mer fleksibilitet og er mindre slitesterke. Disse draktene er ikke tykkere enn våtdrakter på 5 mm.

Våtdrakter for dykking

Om du tenker å dykke i Norge, er det ofte veldig kaldt når du kommer dypere enn ti meter. Dermed stilles det ekstra høye krav til en våtdrakt til dykking. Cellene i drakten mister dessuten mye av sin isoleringsevne når de settes under trykk. Derfor trengs det her en tykkere våtdrakt, opptil 7 mm tykk. Den sitter tett på kroppen og er noe som reduserer bevegeligheten. Ved dykking er dette uansett ikke noen ulempe siden armene stort sett holdes langs kroppen.

 

 

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side