Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Våtdrakt – dame

Forskjellen mellom våtdrakter til dame i forhold til herre er innsving i midjen og større plass til brystene. Damer fryser ofte lettere enn menn, så 5 til 6 mm tykkelse på drakten vil passe bedre som allrounddrakt til de fleste kvinner for bruk i norske farvann. Om du tenker å kjøpe en drakt kun ment for sommerbruk, burde likevel 3 mm våtdrakt til dame holde. Om du vil ha ekstra veiledning for valget av våtdrakt til dame, kan du ta en titt under menyen som dukker opp når du klikker deg inn på en våtdrakt. Ta gjerne kontakt med oss for spørsmål om våtdrakter. Vi er våtdraktspesialister og har solgt våtdrakter siden 1979.

Drakter for norske forhold

Siden vi tross alt bor i Norge er det greit å vite hva som trengs for å holde varmen året gjennom. De tykkeste draktene vi har til dame er på 6 mm – Prolimit PG Oxygen og NP Serene med hette. Tre våtdrakter egnet til sommerbruk er Prolimit Edge/Fire, Prolimit Edge og Pro Limit Long John, der sistnevnte er perfekt for padling og seiling. Ellers er de to første allrounddrakter, én med lange og én med korte ermer.

Korte våtdrakter

Vi har også våtdrakt til dame av kort modell, også kjent som shorties, til de varme sommer dagene. Prolimit Edge er 2 mm tykk og passer til all vannsport. Prolimit Fire har lange ermer og er 3/2 mm tykk. Denne passer ypperlig til surfing, kite, windsurfing, vannski med mere. Om vanntemperaturen tillater det, passer denne også godt til fridykking, snorkling og svømming. Om du likevel vil ha en steamer, men ha muligheten til å ta av ermene, kan den ordinære Prolimit Edge være drakten for deg.

 

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side