Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Våtdrakt – herre

Vi har solgt over 40 000 våtdrakt produkter i løpet av nesten 40 år – alt for sommer og vinter, til surfing, windsurfing, vannski og wakeboard og bading. Vi har et stort utvalg våtdrakt til herre fra forskjellige merker med ulikt prisnivå. Alle kommer likevel fra anerkjente produsenter som tilbyr produkter med den beste kvalitet. Til herrer har vi drakter nedsatt med over 50 %; blant annet drakter som ordinært har kostet opp mot 4500 kr. Du kan nå kjøpe drakt fra oss for så lite som en drøy femhundrelapp.

Ulik tykkelse på våre våtdrakter

I Norge er den mest brukte våtdrakten en 5 mm tykk steamer. Dette er en hel drakt med lange ermer og bein. En god nummer to, og da perfekt for vannsport på varme sommerdager, er en 3 mm short sleeve steamer. Ellers kan man kjøpe en shorty – en våtdrakt til herre med korte bein og ermer som er godt egnet for all slags vannsport om sommeren. Våre herremodeller får du altså både med korte og lange ermer, bein og med eller uten hette. De varierer fra 1,5 mm til 6 mm i tykkelse.

Drakten for deg

Om du kun er ute etter en drakt til å begynne med, kan en av våre allround-drakter være interessante. Prolimit Fusion- og Prolimit Raider-serien er da rimelige alternativer. Om du driver med seilsport eller padling, vil Prolimit Long John være et godt valg. Prolimit Mercury er draktene for surfere – med eller uten hette. Kitere og windsurfere vil foretrekke Prolimit Predator-draktene, om du da ikke heller vil gå for toppmodellen NP Combat. Har du lyst til å se utvalget eller prøve noen modeller kan du bare komme til vår 800m2 store surf shop /  våtdrakt butikk i Grensen 3  i Oslo. 

Se som
Sorter etter
Vis per side
Se som
Sorter etter
Vis per side