Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Våtdrakt – barn

Vi har solgt våtdrakter til barn og ungdom i 30 år, så vi har altså god kunnskap om våtdrakter til juniorer. En våtdrakt til barn er mindre og har en smalere passform enn til voksne. Selv om barn kanskje vokser fort, er det ikke her du kjøper klær for at barna skal ha noe å vokse i. Barn og unge har gjerne stor kroppsflate i forhold til kroppsmasse, noe som tilsier raskere varmetap sammenliknet med voksne. Derfor må våtdrakten sitte tett på kroppen så den ikke fylles opp med vann. Hvis ikke blir dette bare som en dyr søppelpose å ha rundt kroppen. Investér i dine barn – kjøp kvalitetsdrakter og en våtdrakt som passer!

Våtdrakter for enhver aktivitet

Alle våre våtdrakter til barn er for allroundbruk. De tykkeste er 5 mm tykke – NP Mission våtdrakt Junior og Prolimit Junior Xtreme. Sistnevnte har sterke knebeskyttere og egner seg godt til røffere bruk som for eksempel å stå på vannski med. NP Mission Junior er laget på samme måte som drakten til voksne, og er dermed veldig fleksibel og varm. Perfekt for den unge, talentfulle vannsportsutøveren.

En flott gave til ditt barn

Både NP og Prolimit har to allrounddrakter på 5 mm til juniorer som er godt forsterket. Prolimit Junior Steamer har knebeskyttere i tillegg. NP Rise Junior Semidry og Prolimit Junior Steamer passer begge godt til de fleste aktiviteter på sommeren. Prolimit leverer også en shorty til juniorer for de varmeste dagene. Drøyt fem hundre kroner skal til for at barna dine kan ha det litt mer komfortabelt mens de gjør det de elsker. Det kan også være en flott gavidé å gi bort en våtdrakt, barn elsker å kunne bade så lenge som mulig uten å bli kalde.

Se som
Sorter etter
Vis per side

Prolimit Junior Xstreme 5/3 steamer

Fra kr 1 150,00 1950,0000

Prolimit Junior Kids Shorty

Fra kr 590,00 890,0000
Se som
Sorter etter
Vis per side